Placa fonoabsorbanta STRATOCELL WHISPER FR Ignifugat Afisare la marime maxima

Placa fonoabsorbanta STRATOCELL WHISPER FR Ignifugat

Panouri fonoabsorbante din polietilena cu rol de absorbtie fonica, imbunatatire acustica si rol decorativ. Stratocell Whisper este disponibil in variantele: alb, negru sau printat. Dimensiuni placi standard: 120x240 si 120x120 cm. Clasa de rezistenta la foc EN 13501-1: CLASA B-s2-d0. Produsul dispune de Agrement Tehnic.

Va rugam selectati dimensiunea si grosimea dorita.

Detalii

80,00 lei fără TVA

Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și:

Material si aplicatii: panourile fonoabsorbante din polietilena STRATOCELL Whisper (denumire veche QUASH Whisper) se remarca printr-o excelenta performanta in absorbtia sunetului fiind una din cele mai bune solutii disponibile in acest moment. Aceasta performanta este data de structura interna si externa a materialului realizata din celule deschise.
O alta caracteristica unica a acestui produs este abilitatea de a-si pastra caracteristicile de absorbtie fonica chiar in cazul in care placa este expusa la umiditate, fum sau praf. Este singurul produs de absorbtie fonica ce poate fi uilizat la exterior in conditii optime.
 
Stratocell Whisper se poate utiliza pentru:
- tratament acustic pentru diminuarea nivelului de zgomot (montaj aparent) recomandat in special in aplicatii industriale sau comerciale in care sunt prezente fumul, praful si/sau umiditatea excesiva: hale industriale, incinte si carcase de echipamente si utilaje, bazine de inot terapeutice si recuperare, piscine acoperite sau pentru aplicatii cu solicitari speciale de protectie la foc;
- tratament acustic pentru diminuarea nivelului de zgomot (montaj aparent) in sali de bowling, gradinite, scoli, cluburi, discoteci etc.
- tratament acustic pentru imbunatarirea acusticii (montaj aparent) in studiouri de inregistrari, control rooms, sali de concerte, sali de repetitie muzica, amfiteatre, sali de curs, sali de seminarii, sali teatru, sali de conferinte, cluburi, discoteci, restaurante, birouri, sali de sedinta etc.
- material fonoabsorbant pentru izolari fonice in structuri de tipul masa-resort-masa, acoperit cu placi din gips-carton, OSB, tabla etc.
 
Dimensiuni si suprafete placi standard: 2400x1200 (2,88 mp/placa) sau 1200x1200 mm (1,44 mp/placa).
 
Avantaje: material cu greutate redusa, coeficienti de absobtie acustica superiori, clasa superioara de rezistenta la foc, rezistent la apa (poate fi utilizat la exterior), fum si praf, poate fi debitat in orice forma si dimensiune cu incadrare in dimensiunea placii de 1200x2400 mm, montare usoara prin fixare mecanica sau prin lipire, poate fi printat.

Proprietati Stratocell Quash WhisperCoeficienti absorbtie acustica STRATOCELL QUASH Whisper 25-50

Grafic absorbtie acustica STRATOCELL QUASH WHISPER 20-30

Grafic absorbtie acustica STRATOCELL QUASH WHISPER 40-50

Montare STRATOCELL (QUASH) Whisper:
- aparent, ca tratament acustic, prin fixare mecanica sau utilizand adezivul recomandat.
- acoperit cu placi de gips-carton/OSB/tabla etc. pentru lucrari de izolare fonica, in structuri masa-resort-masa.
 
Clasa de rezistenta la foc conform standard DIN EN 13501-1: B-s2-d0; DIN 4102: B1
Densitate material: 25 kg/mc.
 
Tolerante Stratocell Whisper FR
  Tolerante (mm) 
 Lungime placa intreaga 2400 mm  -0 / +70 mm
 Lungime placa debitata 1200 mm  -20 / +70 mm
 Latime placa 1200 mm  -0 / +40 mm
 Grosime placa  -0 / +16% (min +5 mm)
 Uniformitatea grosimii  max. 5 mm