Conditii de livrare si returnare a comenzilor

Vanzatorul va asigura livrarea Serviciilor EMEXON pe intreg teritoriul Romaniei.

Produsele comandate se vor livra utilizand modalitatea de livrare aleasa de catre Cumparator, in termenul de livrare si la costurile transmise acestuia de catre Vanzator, in urma efectuarii comenzii. Costurile si termenele de livrare trebuiesc acceptate in prealabil de catre Cumparator.

Nu se aplica costuri de transport pentru: anumite grupe de produse cu valori ale unei singure comenzi de peste 800 RON sau anumite grupe de produse existente in stocul Vanzatorului si numai pentru livrarile efectuate direct din depozitul Vanzatorului din Bucuresti. In cazul renuntarii la comanda, costul de transport nu se returneaza. Retururile de marfa se realizeaza de catre Cumparator, pe cheltuiala sa.

La livrarea Serviciilor EMEXON, Cumparatorul este obligat sa semneze de primire pe toate documentele de transport furnizate de catre curier sau compania de transport sau sa semneze de primire pe factura fiscala in cazul livrarilor efectuate de personalul Vanzatorului.

Termenul de livrare standard al produselor prezentate de catre Vanzator se incadreaza intre 1 si 10 zile lucratoare din momentul confirmarii comenzii de catre Vanzator. In conditii speciale Vanzatorul isi asuma dreptul de a mari timpul de livrare.

Transport si ambalare

In afara de cazul in care este agreat de Vanzator si Cumparator diferit, Vanzatorul se descarca de riscurile si responsabilitatile asociate cu Serviciile EMEXON in momentul predarii acestora catre societatea de curierat intern sau compania de transport cu care Vanzatorul colaboreaza sau catre reprezentantul Cumparatorului.

Vanzatorul va asigura ambalarea corespunzatoare a Bunurilor si Serviciilor si va asigura transmiterea documentelor insotitoare.