Membrana fonoizolanta TECSOUND SY50 adezivata 2,6 mm grosime Afisare la marime maxima

Membrana fonoizolanta TECSOUND SY50 adezivata 2,6 mm grosime

Membrana Tecsound pentru izolatie fonica, adezivata pe una dintre fete, cu densitate foarte mare (1900 kg/mc), cu o elasticitate ridicata (vascoelastica), ce are un dublu rol in izolarea fonica: cresterea considerabila a masei panourilor pe care este aplicata, si amortizarea vibratiilor acestor panouri (gips-carton, OSB, tabla etc).

Pretul este pentru rola de 7,38mp (1,22x6,06m), greutate 5 kg/mp

Detalii

Tecsound-SY50

435,00 lei fără TVA

Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și:

APLICATII:.
• Material izolatie fonica impotriva zgomotelor aeriene (propagate prin aer) de la nivelul PERETILOR DE COMPARTIMENTARE cu densitate de suprafata redusa (pereti despartitori usori sau placari de pereti realizate din diferite materiale, cum ar fi placile de gips-carton). .
• Izolare fonica impotriva zgomotelor de la nivelul peretilor, plafoanelor.
• Reducerea nivelului zgomotului de impact in pardoselile ce au ca strat final de uzura vinilul, intercalat intre planseul din beton si pardoseala din vinil.
• Atenuarea zgomotelor de impact generate de agentii atmosferici asupra suprafetelor din metal (izolare la zgomotele de impact si la zgomotele aeriene pentru acoperisurile din metal)..
• In combinatie cu materialele fonoabsorbante ULTRA HD FOAM sau AMW HD (Acoustic Mineral Wool - High Density) si sistemele (bridele si bazele din cauciuc) acustice SENOR, membrana Tecsound SY50 da nastere unor structuri cu inalte performante de izolare fonica..
• Aplicatiile sale in domeniul industrial se intind de la izolarea fonica a cabinelor si pana la fonoizolatia salii masinilor prin reducerea zgomotului generat de vibratiile utilajelor, izolarea fonica a burlanelor, a placilor metalice etc.

*Sistemul de inalta performanta acustica realizat prin combinatia mai multor straturi de membrana Tecsound SY50, foi din otel, placi din gips pentru izolare fonica in combinatie cu materiale fonoabsorbante performante si sistemele acustice SENOR se pot obtine indici de izolare fonica Rw de peste 100 db.

Eficienta maxima.
Inalta densitate si caracterul vascoelastic ale membranei Tecsound SY50 o transforma intr-o reala bariera impotriva sunetelor, reducand in mod substantial nivelul de zgomote transmise.

Dublu efect in izolarea fonica.
Pe de-o parte izolatia fonica adusa in mod direct de catre membrana fonoizolanta Tecsound SY50 prin transformarea undelor sonore in caldura iar pe de alta parte asigurarea unui grad excelent de amortizare a vibratiilor panourilor usoare din gips-carton, OSB, sau a panourilor metalice, conduc la obtinerea unor performante de izolare fonica inegalabile in comparatie cu alte materiale pentru izolare fonica.

In cadul structurilor de tip masa-resort-masa, in combinatie cu materiale fonoabsorbante eficiente, cum ar fi placile ULTRA HD Foam sau AMW HD, membrana creeaza un efect de amortizare a zgomotelor superior ce face ca sunetul sa treaca prin materiale cu structuri si densitati diferite, ce indeplinesc roluri diferite, reducandu-se astfel nivelurile de energie si asigurandu-se o izolare fonica optima.

Material: Tecsound SY50 este o membrana pentru izolatie acustica, de inalta densitate (1900 kg/mc), greutate 5 kg/mp, cu o elasticitate ridicata. Membrana fonoizolanta sintetica bazata pe polimeri Tecsound SY50 asigura niveluri excelente de izolare in cadrul constructiilor traditionale, afectand insesizabil grosimile peretilor, acoperisurilor, tavanelor sau podelelor din apartamente, vile, spatii comerciale.

Dimensiuni si caracteristici:.
• Tescound SY50: 2,6 mm grosime, 5 kg/mp, role cu dimensiunile 1,22 x 6,06 m (7,38 mp/rola), Rw=25.2 dB